Com es habitual en aquestes dates, les bicis han quedat aparcades ...... nomes per un dia, que no sigui dit, per celebrar tots plegats el clàssic esmorzar, dinar i fins i tot sopar, que ens prepara el nostre chef particular Toni. El porquet de Monells.
Avui no faltava ningú, be si un parell, en Salvatore que estava fen uns bons aperitius i menjars a la capital del estat i en Lluís Canyon.
A les 9 del mati, mans a l'obra. Preparem les taules amb tota mena de begudes, patates, olives etc...
En Toni, Francesc i Mies s'encar-regan del foc i preparar la carn, xoricets i careta casi res.
La resta poca cosa, a veure, xarrar, arreglar el mon i preparant la sortida de 4 dies al mes de Juny.
Vam decidir de fer una sortida diferent a els any anteriors. No farem cap ruta circular organitzada, sinó un estaix, en el poble de Ainsa, fent sortides diàries en punt d'inici i final al mateix lloc.
Un cop preparat tot el tiberi,vinga nois a la taula!!! ens esperen moltes calories, que ja els cremarem el dia que fem la sortida de la volta a Girona. Ens esperen 87 kilòmetres.
Després de menjar-ho tot, no vam deixar res, tocaven els postres de tota mena, agraïment especial a la "Lola" molt bona la coca, a i també el all i oli de la dona del nostra chef.
Cafetons,licors,cigarrets i algun purito.
Una jornada completa, menjar, beure , bona companyia i ganes, moltes ganes......... de passar-ho be.
El nostre Ferran Adrià particular....... je,je.
Per cert, aquest any teníem un convidat especial ....... en "Bruce" sort va tenir que vam quedar tips, sinó el pelem i a les graelles. Tranqui Chiquitin, que es broma i el chucho resulta merengue!!! como se cargo la pelota del Barça. Me cae muy bien el Bruce.
I a partir d'ara, a pedalar, que tenin a fer unes pedalades pendents.
Sortida 0 km i un desnivell de 0 m.
4 comentaris:
Companys!!! tot un plaer compartir aquest tiberis amb vosaltres.
Visca els Menjacamins.
Salut i pedals
Moltes gracies per lo de la coca,un altre dia us en faré un altre!!!!!!!
lola
Salut i pedals.
A la hora de jalar no falta ningu
a veura quans serem a la volta a Girona, una felicitacio al Chef Toni el porket estaba molt bò , per cert passem les dades de aquets
de Monells per fer.li un pedido.
Salut i km
Miquel
aixo no te preu companys, espero que es pogui repetir molts anys, sou collonuts.
Salut i pedals
Publica un comentari a l'entrada