27 de febrer 2013

El porquet de cada any

Com es habitual en aquestes dates, les bicis han quedat aparcades ...... nomes per un dia, que no sigui dit, per celebrar tots plegats el clàssic esmorzar, dinar i fins i tot sopar, que ens prepara el nostre chef particular Toni. El porquet de Monells.

 
Avui no faltava ningú, be si un parell, en Salvatore que estava fen uns bons aperitius i menjars a la capital del estat i en Lluís Canyon.A les 9 del mati, mans a l'obra. Preparem les taules amb tota mena de begudes, patates, olives etc...
 En Toni, Francesc i Mies s'encar-regan del foc i preparar la carn, xoricets i careta casi res.La resta poca cosa, a veure, xarrar, arreglar el mon i preparant la sortida de 4 dies al mes de Juny.
Vam decidir de fer una sortida diferent a els any anteriors. No farem cap ruta circular organitzada, sinó un estaix, en el poble de Ainsa, fent sortides diàries en punt d'inici i final al mateix lloc.

 
Un cop preparat tot el tiberi,vinga nois a la taula!!! ens esperen moltes calories, que ja els cremarem el dia que fem la sortida de la volta a Girona. Ens esperen 87 kilòmetres. 


 


Després de menjar-ho tot, no vam deixar res, tocaven els postres de tota mena, agraïment especial a la "Lola" molt bona la coca, a i també el all i oli de la dona del nostra chef.
Cafetons,licors,cigarrets i algun purito.


Una jornada completa, menjar, beure , bona companyia i ganes, moltes ganes......... de passar-ho be.


El nostre Ferran Adrià particular....... je,je.


Per cert, aquest any teníem un convidat especial ....... en "Bruce" sort va tenir que vam quedar tips, sinó el pelem i a les graelles. Tranqui Chiquitin, que es broma i el chucho resulta merengue!!! como se cargo la pelota del Barça. Me cae muy bien el Bruce.


I a partir d'ara, a pedalar, que tenin a fer unes pedalades pendents.
      
                            Sortida 0 km i un desnivell de 0 m.
 

4 comentaris:

Ramonet ha dit...

Companys!!! tot un plaer compartir aquest tiberis amb vosaltres.
Visca els Menjacamins.
Salut i pedals

mies ha dit...

Moltes gracies per lo de la coca,un altre dia us en faré un altre!!!!!!!
lola
Salut i pedals.

Miquel ha dit...

A la hora de jalar no falta ningu
a veura quans serem a la volta a Girona, una felicitacio al Chef Toni el porket estaba molt bò , per cert passem les dades de aquets
de Monells per fer.li un pedido.

Salut i km


Miquel

Antoni ha dit...

aixo no te preu companys, espero que es pogui repetir molts anys, sou collonuts.
Salut i pedals