23 de febrer 2014

ROCACORBA

Ja se sap, almeny un cop a l'any hem de pujar a Rocacorba i avui a instancies d'en Xevi ens ha tocat anar-hi. Com que es lluny, avui que ha vingut en Salvador després de tant de temps, no ens ha pogut acompanyar donat que tenia previst fer una combinada i no tenia tant de temps, per altre part tambe en Miquel no ha pogut arribar fins a dalt per compromisos. La resta amb més o menys dificultat hem arribat fins a la primera antena (Lluis, Ramon, Luigi) i els valents fins la segona (David) i la resta fins el santuari (Jose, Juan, Xevi, Francesc, Toni). Ens ha quedat molt clar que el terreny cada cop es més dificultós amb molta pedra solta o es per l'edad que tambe s'ha acumula en les nostres cames. Parlant d'edad, en arribar a Sant Gregori, hem anat a fer una birra per cel·lebrar el proper aniversari d'en Jose que ja posa el 5, FELICITATS!!!




Desitgem a en Carlos una propera recuperació del problema (el seu nom tècnic es inpronumciable) que te en el canell i aviat ens acompanyi i parlant de baixes sabem que en Mies ja està en la fase final de la seva recuperació, anims ja falta poc!.

IMPORTANT!!!! Reserveu el dia 09/03/14 que serà el dia per fer el "PORQUET I CARETA". Aquest cop no anirem a Sant Cristòfol sino que ho farem a Montfullà a la "Hacienda" d'en David.

1 comentari:

Ramonet ha dit...

Moltes felicitats Jose!!!
A la gent que tenim a l'infermeria, a recuperar-se ben aviat.
Salut i pedals.