18 de març 2013

VOLTA A GIRONA

Tal com estava programat aquest diumenge Els Menjacamins hem fet La Volta a Girona. En el punt de trobada ens hem reunit en Ramon, Miquel,Toni, els seu cunyat Xevi, Jose, Juan, Francesc, Andreu, Salvador i Luigi. Hem començat per anar en direcció a Quart per trencar per Mas Moliner i fer un seguit de corriols que ens han portat fins Fornells, després hem anat cap a Aiguaviva per travessar la riera de Masrocs  i anar cap a La Miquela i baixada a Bescanó. Com que la passera estava destruida hem tingut que anar fins a la planta d'arids per travessar el Ter i tot seguit començar la pujada a Sant Grau per la font del Bac.Un cop a dalt hem baixat cap a Santa Afra i travessar el Llèmana. Pujada cap a Canet fins que ens hem desviat per anar cap a Sant Medir, territori Francesc!... i aqui s'ha quedat, Montcal, Sant Pau i Sarrià de Dalt, aquesta ha estat una zona de constants puja i baixa, En aquest punt l'Andreu ens ha deixat. Després hem creuat el Ter per el Pont Major i per la pedrera de Can Camaret hem començat a pujar per trobar la pista que ve de Campdurà i el pont per sobre la variant, aqui en Xevi i en Lugi han dit prou i han baixat a Sant Daniel i tornada a Girona, la resta han continuat pujant fins a Sant Miquel. Ha estat en aquest punt on en Salvador, Jose i Juan han agafat el camí de baixada cap a Sant Daniel i a casa, la resta han continuat pujant a Ca la Ferriola i agafar els camins que els han portat fins a Els Angels.


La birra que allà s'han futut en Ramon, Miquel i Toni la tenian molt merescuda (sou uns craks!!!!). Després d'un descans han baixat combinant camins i carretera.
Ha estat una bona experiencia per a tots!!!.En la volta complerta han sortit 85 Km. amb un desnivell de 1.650 m.
Al final del Blog podeu veure el recorregut de la sortida.

5 comentaris:

Antoni ha dit...

Ha estat dur , pero ho hem aconseguit
la cervesa que hem vaig fotre als Angels "casi" va ser tan bona com la de Benifasar.
Enhorabona a tots lo important gaudir de aquesta estona que estem junts.
Per cert la ruta del Diumenge no surt al enllaç dels Menjacamins, la tens que anar a buscar a la pagina de Wikilock.
Salut i pedals

Ramonet ha dit...

Una sortida autèntica dels
menjacamins!!!
Bona jornada de bici amb tots vosaltres, aquestes sortides es tenen que tornar a repetir.
Salut i pedals

MENJACAMINS ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MENJACAMINS ha dit...

Dura, peró, fantàstica sortida. Felicitats als 3 que l'heu feta entera. Espero que un altre vegada poder estar entre els escollits.
A l'enllaç de les rutas dels Menjacamins hi surt la curta, sense St.Miquel ni Els Angels.
Luigi.

Miquel ha dit...


Un bon dia i una bona ruta,tenin que anar per la volta a les Gabarras, es podria preperar
per el proper mes de maig.
Ha les meves dades de la sortida son 93 km i desnivel 1835 m.
Salut
Miquel