06 de maig 2012

JORNADA DE RETORNS I RETROBAMENTS

Avui en el punt de trobada ens hem tingut la sorpresa de trobar-nos en Carlos ja totalment recuperat de l'intervenció quirúrgica que l'ha mantingut apartat de l'activitat ciclista unes setmanes. A més a vingut acompanyat per en Jero que s'ha estrenat aquest any, ara si que en el excel no hi ha ningú amb zeros a totes les sortides. A veure si dura!!!!
Per altre part ens hem retrobat amb en Salvador i en Jordi desprès de la seva experiència rutera per la Via de la Plata.
Aixi que hem començat per anar fins a Llambilles per el carril, a efectes de que en Carlos anés agafant el to a la pedalada, en aquest tros ens hem trobat diferents grups que participaven en la "Trailwalker 2012" que feien camí a Sant Feliu de Guíxols, després hem agafat el camí dels Mas Gelats per arribar a Sant Mateu de Montnegre seguint a continuació fins a els Àngels. En aquest punt ens han deixat en Carlos, Jero i Jordi, per no forçar la màquina!!!, la resta hem baixat fins a Sant Martí Vell on ens hem trobat al vell mig d'una cursa que hem anat seguit, tros si i tros no, fins arribar a Juià i agafar la pista que ens ha portat a Cal Dineret i finalment a Sant Miquel per després baixar a Sant Daniel a cap a casa.
En total ens han sortit 55 Km. amb un desnivell acumulat de 1171 m.(per poc no ha caigut la màxima d'aquest any).
El proper diumenge 13 farem la sortida cap a Els Metges pujant per el Daró.


2 comentaris:

Antoni ha dit...

HUYYYYYYYYYY! Que poco ha faltado para batir el record de desnivel, bueno hasta que nos vayamos a los Ports todavia hay tiempo de "machacarlo".
Bienvenido Carlos
Salud i pedals (Anims que falten 38 dies)

Ramonet ha dit...

Si no es fa el record aquest proper Diumenge.... el seguent esta garantit, ja m'encarrego jo.
La propera sortida del Diumenge, jo estare fen la mitja de Tossa, pero el seguent vindre amb les piles carregades per fer un desnivell de 1800m en nomes 30 km.
Ja poseu entrenar "xavalotes" no vull escuses que tinc que marxar, o tinc dinar a altres escuses...
El que vingui tindrá que complir.
La hora de tornada seran aprox... les dues de la tarda.
Us puc dir que farem 2 ports de segona, 1 de primera i dos de categoria especial.
Salut i pedals.
P.D.
nomes en Carlos podra retallar, la resta a pedalar.