30 d’abril 2012

UNS PER SANT GRAU I ALTRES PER EXTREMADURA

Aquest diumenge 7 Menjacamins (Antoni, Miquel, Josep, Francesc, Jóse, Ramon i Luigi) ens hem mogut per la muntanya de Sant Grau pujant primer per la Font del Bac anar cap a Les Serres i pujant a Sant Grau, després hem baixat cap a Santa Afra i en aquest put en Francesc s'ha càrrec de la sortida portant-nos per un corriol prohibit molt maco. La sortida ha servit perquè en Ramon i en Josep rememoressin vells piques (es nota que encara son joves, jajajaja) deixant la resta de mortal despenjats.
Hem fet 42 Km. amb un desnivell de 825 m. es dir una MA------DA. Ja vindran sortides mes complertes!!!! Que cada dia queda menys per Els Ports.

Mentrestant els nostres companys Salvador i Jordi estan fent part de la "Ruta de la Plata" aqui teniu el testimoni gràfic. Sembla però que el temps no acompanya del tot. Ja ens ho explicaran!!!.

4 comentaris:

Ramonet ha dit...

el proper repte sera fer un desnivell de 1500m, ja tinc la ruta, pero tindrem que estar tot el día. Parada obligada per menjar i recuperar forces.
Ja,ja,ja........
tenim un pique pendent amb el desnivell, no hi ha marxa enrere.

Antoni ha dit...

Lluis, la vas ben cagar quan vas dir que encara tenias el record en 1170m, ja veuras en "terminator Ramon" quin regal que ens preparara.Bueno aneu carregan las pilas perque sembla que las sortides se aniran fen "asperes".
Carlos mejorate i vuelve pronto que ya ves que sin ti las salidas no quedan inmortalizadas.
Els companys de Extremadura han tingut molta sort amb el temps, ja voldria jo aquesta pluja per quan vaig al estiu a casa de la sogra.
Salud i pedals per tots

Anònim ha dit...

Menos mal que no estare para la batalla de los 1500 mts. el Ramon metiendo miedo, se nota que los merengones estan crecidos.
Salut i pedals
Carlos

Ramonet ha dit...

Tienes toda la razón Carlos.
Este año para hacer Los Ports, te traeré un regalito para la cabeza, solo te dire que es de color blanco ja,ja,ja..... y quiero que hagas lo mismo que la que tienes en otro color.....un besito para ponertela.
Salut i pedals.