12 de desembre 2011

11/12/11

Aquesta darrera setmana, semblant al Guadiana en lo que fa referència als dies festius, ara si ara no, en tots ells hi han hagut sortides dels Menjacamins, unes amb més concurrència i altres amb menys, tot anava en funció de l'altre activitat d'aquests dies que es anar a buscar bolets. Ara bé el més important es que el diumenge 4 va ser el dia del retorn d'en Carlos, ja totalment recuperat de l'operació, diu que ha perdut massa muscular però la veritat es que no se li nota doncs està mes fort que mai.
Aquest dies han servit per anar acumulant kms. uns i zeros altres, s'acosta el final de curs i ni han que estant bastant malament per tenir accés al diploma. Queden dos sortides el 18 i 26 per acabar l'any.
Concretant a la sortida d'aquest diumenge 11 hem estat dotze els que hi hem participat, 10 Menjacamins (Antoni, Carlos, Miquel, Francesc, Ramon, Jóse, Josep, Xevi, Juan i Luigi) i en Toni i en Xevi que també ens han acompanyat en la sortida, que espero que els hi hagi agradat i tingui continuïtat la seva companyia. Hem fet una sortida gavarrera amb l'objectiu d'anar al Montigalà doncs en Carlos hi havia perdut unes ulleres per allà a prop i voliem vuere si les trobavem. Hi hem anat tot passant a prop de Can Salgueda i un cop a baix a la riera Rissec fer la dura pujada
En total han estat uns 40 Km. amb un desnivell acumulat de 950 m.
La sortida també a servit perquè en Jose i en Juan agafessin uns pinatells aprofitant una parada tècnica deguda a una punxada de l'Antoni.
Adjunto el número de loteria de Nadal dels Menjacamins. MOLTA SORT!!!!!!!!!!!
Com que no ens ha tocat res de res he tret el nº En quedem sense bici nova!!!!!

estan un poco movidas ¿seria por el frio ?

1 comentari:

ramon ha dit...

¿Son fotos artisticas XIQUITIN?. Otro día que no te entre el tembleque.