17 d’abril 2011

DIUMENGE DE RAMS!!!!!

¡¡¡¡¡¡¡  SANT TORNEMI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡



Els "Menjacamins" que avui hem triat sortir en bici en lloc de beneïr el palmó hem estat 9 (Miquel, Carlos, Antoni, Arturo, Salvador, Ramon, Xevi, Jordi i Luigi). Com que hi havien diferents horaris de tornada hem considerat anar per la zona de les gavarres doncs en qualsevol moment es pot tallar i tornar cap a casa a l'hora pertinent, així que hem anat cap a la vall de Sant Daniel i després de passar la font dels lleons hem agafat l'itinerari 3 per pujar a l'olivet d'en Salgueda, Puig Estela, Cal Dineret i baixar per el camí del descarregador de les mines. Un cop a baix, a la riera, hem pujat fins a Rafart i després hem agafat el camí de Can Punxa fins a la Casa de les Figues i hem seguit per las pista de la dreta fins agafar el camí que passant per Can Viola ens ha portat a la pista de Montnegre, hem baixat per la d'en Miquel fins Can Marco del Clot i després seguint el Celré fins Quart i carrilet cap a Girona. Han estat 43 Km. amb un desnivell de 890 m. i dues punxades que en ha servit per ensenyar-li una part del nostre territori BTT a l'Arturo, el gendre avulense de l'Antoni.
En principi aquesta Setmana Santa hi haurà sortida el divendres, diumenge i dilluns al lloc habitual a l'hora de sempre, per preperar la Mountain Bikada de Tortellà el dia 1/05/11.

2 comentaris:

xevimenjacamins ha dit...

Ja, ja, ja aquest en Miquel és la hòstia: o treu una càmara de camió o treu la camara de l'Eddy Merckx.

Miki no canviis mai.

Salut

Arturo ha dit...

Me ha gustado el recorrido y el paisaje, ahora que ya se mas o menos como es el terreno espero poder volver a disfrutar de estas salidas.