24 d’octubre 2010

SORTIDA BTT I CURSA CARRER NOU

Avui els Menjacamins hem estat presents en dos fronts, per un costat en Carlos, Miquel, Francesc, Jóse, Antoni i Luigi hem anat a pedalar i en Ramon i en Xevi han anat a fer la cursa del carrer nou. Els que hem anat amb bici hem fet el recorregut de la cursa que es va fer el mes de setembre a Sarrià i la veritat es que es molt maca amb un recorregut molt divers, una mica trenca cames, però passant majoritariament per corriols. Com que part del recorregut era per zona coneguda per en Francesc i donada l'epoca en la que estem doncs ha aprofitat per agafar uns pinatells molt macos. Aquest recorregut ha agradat molt i es per fer-lo un altre cop més endevant, serà questió de guardar el track! Els que han fet la cursa del carrer nou hem de supossar que els hi ha anat molt bé, en Ramon ja te experiencia en aquestes curses i de més dures i en Xevi tot i estrenar-se segur que ha possat la seva marxa "diesel" per acabar fresc com una rosa. Ja ens ho explicareu!.

TOT I QUE ESTAREM AL MIG DE LES FIRES, EL DIUMENGE 31 HI HAURA SORTIDA
HEM DE COMENÇAR A CONCRETAR LA SORTIDA AL MONTSENY.

Com molt bé esplica en Lluis a la crónica, avui un servidor ,en Xevi i un in-quiet Carles en fet la cursa del carrer nou, era la primera vegada que en Xevi i en Carles la feian i s'ha comportat com uns campions .
   S`ha començat amb un ritme tranquil, ja que ens esperava, en el quilometre sis, la pujada a la Catedral i l'Universitat ,el punt crític de la cursa, una rampa de un quilometre.
    Superat aquest punt la cosa ja era bufar i fer empolles ,s´ha agafat un ritme per finalitzar la prova, tot i que els últims 300m aproximadament s´ha acelerat la marxa per acavar esprintant els metres finals de la cursa.
   Conclusió, una cursa divertida i molt bona companyia.




  

1 comentari:

Carles ha dit...

M'ho he passat de conya. Avui, (un dia més tard) tinc les cames i els turmells perfectes. Estic molt content.
Felicitats Xevi i Ramon!!
Gràcies per tant bona companyia.