26 de febrer 2018

Els e-Menjacamins

Desprès de molt de temps, gairabé 3 anys, tants com els que farà que no tenim entre nosaltres l'estimat Miquel, vull tornar a activar el blog dels Menjacamins i quina manera millor de fer-ho que amb les novetats d'aquest any 2018 que son les e-bikes.

Si, una part dels Menjacamins s'han passat a les e-bikes. Serà que ens fem grans?

Ja son 6 les bicis d'assitencia elèctrica que hi ha, de moment, en el grup 2 Specialized Turbo Levo (Toni, Luigi) i 4 Giant Full-E+Pro (Carlos, Jero, Francesc, Jose).

Son aquestes:


Be la Specialized d'en Toni es Blanca.

L'experiencia es molt positiva i ens permet continuar gaudint de la bici de muntanya a els que ja ens costava una mica seguir el ritme. Aixó si sempre amb respecte cap els que no tenen assitencia elèctrica, encara que ni ha més d'un que costa de seguir-lo, Ramon, Paco, Andreu........

Aquest diumenge hem anat a Rocacorba, be primer hem voltat per Adri per arribar desprès al pla de Biert i començar la pujada fins la primera antena.

En aquest punt ens hem dividit, en Ramon i en Jero han tornat cap a casa baixant per el camí de Canet, En Carlos i jo ens hem arribat fins a les Antenes i en Toni, Paco, Lluís i l'Andreu han agafat un corriol que els va dir en David "que baixa fins a Canet, llarg, molt maco encara que una mica dificil" i si, ha resultat complicat tant que un crak com l'Andreu ha caigut marge avall però per sort sense consequencies.I la propera més............