01 de novembre 2013

Per Tot Sants, dos solitaris i Dissabte carretera

Serà que son fires, serà que encara estan a barraques o les festes de Halloween, serà que no volen matinar, serà que la gent es fa gran, perquè serà.............? La qüestió és que per un motiu o un altre, avui només dos valents han decidit d'agafar les bicis i fer una sortideta. Jose i Ramon.

Carril bici fins a Llambilles i pujar per la pista que ens porta a les busties, anem a fer el clàssic bucle de tota la vida i sortir a la carretera de Montnegre, direcció a la pujada del tabac, aquest cop de baixadeta, que és de més bon fer je,je.....


Un cop arribem a Can Mascort, agafem la pista de mà esquerra que uns dur fins a la carretera dels Àngels, baixem per la trialera que ens porta a la pista paral·lela a la carretera, on en Chiquitin posa la directa i no l'aturen per res, pujem per el camí que surt a casa de les Figues i direcció al Castell de Sant Miquel.

 Una paradeta, per fer la foto "que quedi constància", baixada per el salta burros i pista fins a Sant Daniel. La pista fatal, per la manca d'aigua, el terra esta totalment desfeta, "sorreta". Sembla ple mes d'Agost.
 Una parada a Girona, no cal dir-ho, per unes birres i patatones i fi de festa.

        40 km i un desnivell de 850m
                   

Aquest dissabte en Mies, Miquelet, Luigi i Ramon, bici de carretera.
La ruta la teníem clara, en Mies no havia pujat mai a Mare de Deu del Coll, siguen aquesta........ una pujada força exigent, de primera categoría. 

Pujem al cim de les bicis i direcció Aiguaviva, Masllones, Angles, Ossor, trenquem a la dreta per començar a pujar el port . Unes primeres rampes dures on les cames comencen a tibar.

En el kilòmetre 4 trobem el trencant per anar a Susqueda, però encara ens queden tres mes de patiment per arribar al cim.    
     Luigi a punt d'arrivar al cim, mira quina carona de felicitat fa el "chaval". 
Un cop hem descansat una mica, fem la baixada per la carretera asfaltada de Susqueda, sortim al Pasteral, La Cellera, Angles, Bescanó i Salt.

Fem una parada ben merescuda a L'Estrada per fer unes birres ben guanyades.


            Sortida de 77km i desnivell  915m


                                              Salut i pedals companys!!! 
 
 

2 comentaris:

mies ha dit...

Primer felicita lekip dasfalt dels menjacamins i en segon lloc el xerpes per les rutes triades sou collonuts.

Ramonet ha dit...

el millor........ la compañía.
Salut i pedals