14 de juliol 2013

LA NOCTURNA DELS MENJACAMINS

Estem a Juliol i com es costum, els Menjacamins hem fet la ja clàsica sortida nocturna, aquest cop varem ser 11 i vam decidir pujar a Sant Grau tot passant primer per Sant Gregori i la baixada per la font del Bac. La pujada va ser pro ràpida tenin en compte que era de nit i en arribar a Sant Grau vam fer un petit sopar, (bocata, olives, "guindilles", cervesa, ratafia) i una bona xerrada.
Com que va començar a caure gotes varem decidit començar a baixar tranquilament ningu s'esperava que en la baixada tindriem les incidencies vam tenir. Primer en Lluís va trencar en canvi  se li va ficar per el mig dels raids. Gràcies a l'aportació dels nostres mecànics (Josep i Antoni) el problema es va solventar inutilitzant el canvi tallant la cadena un bon tros i deixant una relació fixe amb el plat mitjà i un pinyó mitjà.
Aquest "arreglo" va funcionar i la prova es que no ens vam tenir que aturar cap cop més per aquest problema. Si que ens vam tenir que aturar un altre cop perque en Xevi va trencar la cadena.


Un cop més la participació dels nostres mecànics (Antoni, Josep i Carles) va ser decissiva per solventar el problema i poder seguir amb la ruta, però aixó no va ser tot donat que al final de la baixada en Xevi va reventar la roda.

Un cop més l'equip d'assitencia dels Menjacamins es va posar en marxa i un cop arreglat ja vam enfilar cap a Salt on l'Antonio ens va preparar uns refrescants Gin-Tónics.
Tot i les incidencies mecàniques no vam tenir cap de física que es el més important, per tant podem dir que la sortida nocturna dels Menjacamins ha estat maca, distreta i amb anècdotes. També es va comentar que aquest any potser en farem un altre abans que s'acabi l'estiu, ja es dirà oportunament.

Recordeu que aquest dissabte tenim el sopar d'estiu a les 22 h. (diu en Miquel que els 2 últims que arribin més tard de l'hora prevista pagaran els G-T).