23 de desembre 2012

NADAL A SANT MIQUEL

Tot i que no ens ha tocat la loteria i no podem canviar les maquines, avui els Menjacamins (Carlos, Salvador, Miquel, Ramon, Jose, Mias, Lluís, Luigi, Antoni i el seu gendre Arturo) juntament amb amics del BTT Salt (Carles, Manel, Josep, Pepe) hem anat fins a Sant Miquel per cel·lebrar el Nadal.
Per començar en el punt de trobada l'equip mecànic dels Menjacamins s'ha tingut que possar en marxa doncs en Salvador ha aparegut amb les dues rodes punxades...... serà per que feia tant de temps que no venia????.
La pujada l'hem feta seguint el camí de les dones, Can Pol, Cala Ferriola, collet d'en Figueres i pujada final per la pista dels bombers. En arribar a dalt ens hem intal·lat en una de les taules i cada un ha anat treguen el que portava, torrons, galetes, pastes, grana, cava, granatxa, ratafia,......... però l'estrella ha estat el "xoriço" d'Avila que ha portat l'Arturo i que tant punt l'Antoni la tallat ha volat, molt bo!!!!.
Desprès de fer-la petar una rato i una mica de xerinola i desitjar-nos unes bones festes hem començat a baixar uns per un costat, altres per l'altre i uns quants hem continuat per anar a buscar el Celrè. En arribar a Quart ens hem arribat fins a casa d'en Xevi per cantar-li unes nadales, però no hi era, desprès de saludar a la Lidia hem agafat carrilet i cap a casa.

                                            BON  NADAL

EL PROPER DIMECRES "SANT ESTEVE" HI HAURÀ LA TRADICIONAL PUJADA AL MONTIGALAR.

PER EL PRIMER DIA DE L'ANY EN RAMON PROPOSA ANAR A VEURE SORTIR EL SOL A SANT MIQUEL EL QUE SI VULGUI APUNTAR QUE ES POSSI EN CONTACTE AMB ELL.

                BON ANY NOU 2013

2 comentaris:

Xevi COMAS ha dit...

Ramon!!!

l'any passat ho tenia en ment... pujar a S.Miquel a veure sortir el SOL.
Aquest any, ja fa dies que tinc dit de fer-ho... m'hi vol acompanyar la meva dona. Jo hi vaig SEGUR!!!

Quina intenció teniu de fer???
Diguem com ho feu i igual ho fem plegats... a veure si aquesta si que coincidim!!! ;-) jejeje

xevicomas@gmail.com

Salut!!!

Ramonet ha dit...

Bona sortida per celebrar el Nadal!!!
Bon Nadal i Feliç Any Nou.
Xevi, Ok per mí cap problema.
Ens posem en contacte per correu.
Salut i pedals.