26 d’agost 2012

1ER. RETORN DE VACANCES

Estem a finals d'agost i ja ha començat l'operació de retorn de les vacances i es que tot te un principi i un final i ara, aquest final, els hi ha tocat a en Miquel i en Toni. Així doncs els Menjacamins que avui hem sortit hem estat 5 doncs als ja esmentats Miquel i Toni ens hi hem afegit en Ramon, Juan i Luigi, encara es nota que hi han alguns de vacances i altres que fan platja, tenen mandra, etc.
Avui hem volgut veure l'abast del foc que va començar el divendres per Madremanya i hem pujat primer a Sant Miquel, baixada a Celrà, font de les escales, Juià, Sant Marti Vell i pujada a Els Àngels. Vistes les destroces del foc hem fet camí cap a la pista de Montnegre que hem anat seguint fins agafar el trencant que tot passant per la creu de ferro en ha portat al Celrè, pujada a Can Mascort i ja finalment baixada a la Bicentury i cap a Casa.
Han estat 42 Km. amb un desnivell de 1052 m.
Esperem que el proper diumenge ja hi hagi més retorn de vacances i el grup sigui més numeròs.

IMPORTANT!!!!!! EL PROPER DIUMENGE 02/09/12 TORNAREM A SORTIR A LES 8 H.

Les vacances d'en Toni ha estat actives ciclicament parlant, aqui deixo un mostra lluint els colors dels Menjacamins a la Laguna Grande de Gredos a 2.000 m.


3 comentaris:

Ramonet ha dit...

Hi ha gent que no podem fer el retorn de Holadays, encara els tenim que començar.
Pero ja estan a tocar, una setmana de curro i vacances!!!!!!!
Toni, aixi m'agrada, els "menja" per tots els indrets.

Antoni ha dit...

Hombre Ramon jo no puc deixar la bicicleta ni estan de vacances perque perdo la poca forma que tinc, no soc com tu o Miquel que de petits vareu caure dintre la marmita del "Asterix" i no os canseu mai.
Bueno anim que ja et falta poc per las vacances.

Ramonet ha dit...

Poca forma???? Ja,ja,ja....
Salute i pedals companys!!!!