15 de juliol 2012

UN DIUMENGE DE JULIOL

Aquest diumenge els Menjacamins que ens hem trobat a les 7 h. en el punt de sortida hem estat 10. Com casi sempre la pregunta inicial, cap on anem? i algu ha deixat anar el nom del Puig d'Arques i com aquell que no vol la cosa mitg en broma i mitg en serio cap allà hem encaminat les rodes de les nostres bicis, carrilet fins a Llambilles, font de Sant Cristófol i cap a veure l'ase del APM, després en arribar a la ctra. de Santa Peiaia dabant la sorpresa de casi tots en Carlos ens ha dit  que coneixia un camí nou per no fer carretera, l'hem seguit..... la primera part es maca i distreta i un cop superats algun dubtes i la punxada d'en Miquel hem arribat a una altre pista que en ha portat al camí que passa per Can Vilallonga Petit i anar pujant fins arribar al Coll del Matxo Mort. En aquest punt hi ha hagut una divisió del grup doncs en Jóse, Francesc, Juan, Josep i Aniol han agafat el camí de tornada cap a Cassà ja que tenien que estar a casa més aviat per diferents compromisos.......... Si, si, si, compromisos......... ja,ja, després ens hem enterat que s'han parat a fer la birra, es dir, compromisos..........
La resta, Carlos, Antoni, Miquel, Ramon i Luigi hem seguit en direcció a Els Metges tornant per Cal Xai, Sant Cristófol Llambilles i Girona.
Han sortit per el grup més canyero 60 Km. amb un desnivell acumulat de 1.005 m .
El proper diumenge més i la birra o tots o ningú, ja, ja, ja. Vale?????. Ah! i al Puig d'Aques ja hi anirem, doncs encara hi ha algu que necessita anar-hi per fer l'exorcisme per treure's l'angoixa que li produeix sentir aquest nom. Salut.


4 comentaris:

Ramonet ha dit...

Un pajarito muy bonito me dijo.....
que unos "menja" tomaban unas birres en Cassa.
Quins seran????????
Quina escusa més dolenta, que tenim molta,molta....presa.Ja,ja,ja.
Per cert el pajarito no es la Lluiseta...que també.
Que lo sepais,tenim in infiltrat en el grup, un TOPO. Ja podem anar en cuidado les properes sortides.

PEPE, queda pendent Puig d'Arques
i la propera no tindras escuses.

Salut, pedals i sobretot
moltes,moltes biiiiiiiiirres.

Antoni ha dit...

Tens rao Ramon, ultimament quan venen dos pujades seguides els hi entre la presa per tornar ,surten excuses de tota mena, pero las preses desaparixen quan es tracta de pendre una cervesa, bueno m'imagino que amb la eded el espirit dels Menjacamins va cambian per el espirit del "Imserso".
D'un altra banda vui felicitar "al/s administrador/s del blog perque cada dia millora, per exempla ara amb el "gadjet" dels sponsors i amb el apartat de "sortides especials".
Salut i pedals

miki ha dit...

carajo, carajo, quina presa que tenen alguns, que si dinas,que si
platja amb la dona, que no puc arribar tar, i..................

SOSPRESSSSSSSSSSSSA, ENGANXATS IN
FRAGANTI EN UN BAR DESCANSAN I
FEN LA BIRRA i nosaltres suan la cansalada pujan als metges.

Companys ,salut i Km

Anònim ha dit...

Hay que ver lo que son las prisas, da una sed.
Por cierto con lo pronto que era lo mejor hubiera sido un cafe con leche.

Salut i pedals
Carlos