04 de març 2012

ROCACORBA


Si, avui era el dia que la ruta estava al carrec d'en XEVI i tal com avia dit els Menjacamins (Xevi, Carlos, Salvador, Miquel, Antoni, Ramon, Jose , Francesc, Juan, Jordi, Luigi) més en Carmelo i l'Edu hem anat cap allà. Com sempre l'aproximació fins a Canet i Adri es fa feixuga però es el que toca. En arribar al pla de Biert ens hem trobat els companys del BTT Salt que també feien el mateix recorregut i junts hem començat la pujada aixó si uns més de presa que altres en arribar a la primera antena uns ens hem quedat i altres al seguit fins dalt. Per la baixada també hi han agut dos grups uns hem baixat per Granollers de Rocacorba i els altres per qüestió de temps? han baixat per el mateix camí de Canet. La Baixada per Granollers de Rocaborba, plena de pedres, uns han gaudit molt i altres hem patit també molt. Seguidament hem tornat combinat el Camí Ral amb la carretera fins Sant Gregori i per al camí de la Nestlé fins a Fontajau.
Podeu veure el vídeo d'una part de la baixada que ha gravat en Carmelo al YouTube http://www.youtube.com/watch?v=_8rba88MTLI Val la pena!.
Sortida guapa que no solem fer per l'inconvenient que he dit abans, l'aproximació i el retorn.
Degut a la separació que hi hagut no s'ha decidit qui marcarà la ruta el proper diumenge per tant els que encara no ho hagin fet que en portin una de preparada.
Tal com es va quedar el dia de Sant Cristòfol es farà la "sortida" a Logroño i en Salvador proposa el cap de setmana del 31/03-01/04. Que os sembla?



La rao de baixar per el mateix camí, no era el temps,sino les birres que vam fer a Canet....ja,ja,ja,ja.



2 comentaris:

Ramonet ha dit...

Molt bona la filmació. Potser que els "Menja" es fasin amb una camara d'aquestes... per fer filmacions com deu mana, per veure com baixan els figures.
Xevi bona sortida, la gent no ha quedat indiferent...
Uns baixen per granollers i altres fen birres ja,ja,ja...
Salut i pedals

Antoni ha dit...

Xevi enhorabona, va ser una ruta autentica com de las de avans.El video esta molt xulo poder com diu Ramon tindriem que adquirir una maquina de aquestas.
La data que proposa el nostra Tour Operator Salvador, per mi hem va be no tinc cap problema, vinga anims i aveure si finalment fem la excursió a Logroño.
Salut i pedals