31 de juliol 2011

SANT GRAU + SANT MIQUEL

Bé, ara feia dies que no es deia res en aquest bloc i avui m'ho han recordat. Que ha passat en aquest temps?. Doncs hem fet la nocturna, un clàsic per els Menjacamins a l'estiu, aixó si amb menys assitencia de l'esperada però com sempre gaudint de la companyia dels amics i amb un final de copes. Tambè s'han fet les clàssiques sortides de diumenge en les que ja es nota que estem a l'estiu, donat que entre: vacances, platja???, festes majors, sopars,  fer de motxilers, mandra, etc., algun dia tan sols hem estat tres els que ens hem trobat per sortir a fer la pedalada. Tot quedarà reflexat en el full Excel on els zeros son molt significatius en determinats casos!.
Aquest diumenge hem estat 5 els que hem sortit (Antoni, Carlos, Jóse, Miquel, Luigi) i aprofitant que el dia era propici per pedelar hem anat primer a Sant Grau pujant per la font del Bac, baixada fins a Sant Gregori on hem agafat el camí que passa per la Nestle per tornar a Girona passant per el parc de Fontajau i seguidament anar a Sant Daniel per pujar a Sant Miquel i ja finalment cap a casa. Han estat 48 Km. amb un desnivell de 820 m.
Aquest proper diumenge 07/08/11 serà l'ultim, abans de la diàspora de les vacances, on encara podem ser un bon número, per tant os encoratjo a que vingueu tots!! Salut.