01 de maig 2011

XVIII MOUNTAIN BIKADA DE TORTELLÀ


Com cada 1 de Maig els Menjacamins hem anat a Tortellà per participar, un any més, en la Mountain Bikada i ja en portem unes quantes. Aquest cop hem estat 12 els que hi hem participat (Salvador, Carlos, Antoni, Miquel, Ramon, Xevi, Josep, Mias, Carles, Jòse, Francesc i Luigi) amb la nostre filosofia que es de passar una bona estona pedalant per aquest lloc tan preciós de l'alta garrotxa, gaudint dels impresionants paratges i deixant el crono aparcat, que per aixó ja s'en ocupen els "competitius pross". Com ja es habitual l'organització perfecte tant sols un però i ha estat la falta del moscatell per acompanyar els bunyols d'abans de la sortida, encara que ha estat perfectament substituit per la ratafia del final. Som conscients que quant nosaltres arribem ja no queden butifarres, però ens es igual sempre queda embotit i pa amb tomàquet per apaivagar la gana que hem agafat pedalant.
Companys de La Guilla, el proper any tornareu a tenir el grup més numeròs que participa en la vostra Mountain Bikada.
En el Blog de La Guilla en fan ressenya de la nostra participació http://laguillatortella.blogspot.com/
El recorregut el podeu veure en el mapa interactiu de baix. Ens han sortit un total de 37 km. amb un desnivell acumulat de 1.141 m.

5 comentaris:

ramon ha dit...

Nois, molt bona sortida i no en quedat últims ja,ja,ja.

Antoni ha dit...

com sempre, aquesta marxa ha estat molt maca i el temps ens ha acompanyat, bon ambient, bon paisatje i bon tiberi.Lo de arribar els ultims no importa, jo crec que ja hem corregut prou al larg de la nostra vida ,hara ens toca pasar-ho be.
Salut per tots

ramon ha dit...

Nois, quin "lujo", sortim fins i tot en el blog de la Guilla, aixó es molt bona senyal,no us sembla?
Al final, ens vindran a buscar per participar a les curses per donar-hi un ambient més festiu.
VISCA ELS MENJACAMINS...

miquel ha dit...

una bona sortida amb un bon final
tot correcta , i la nostre presencia a estat insustituible,
jajajajajajaj

salut

Xevi COMAS ha dit...

Hola Companys Bikers!!!

El dissabte vaig coincidir amb en Francesc al Concurs Funcky de Banyoles i em va comentar aquest bloc. No, no,... ell i jo no hi participàvem, NO. jejeje.

El tindré en compte i l'aniré seguint tot sovint.
Veient les Fotos he vist en Ramon, un vell company d'escola (de la bàcica) No han passat els anys per tu. També vàrem coincidir en la ½Marató aquest diumenge. Una forta Abraçada d'en Xevi COMAS.

Si m'hi voleu, i podem coincidir, un diumenge me hi apunto a fer una Sortida amb vosaltres.
Ah... i per cert, podeu donar-li una ullada també al meu bloc http://xevicomas.blogspot.com

Salut!!!