14 de novembre 2010

EL RETORN D'EN JERO.

Si, si, avui ha estat el dia dels retorn d'en Jero, des del mes de Maig que no venia. Així que aquest diumenge els Menjacamins que hem sortit hem estat 8 (Jero, Carlos, Antoni, Miquel, Jóse, Ramon, Xevi, Luigi). Hem tornat a fer el recorregut de de la pedelada de Sarrià doncs alguns en el seu moment no l'havian pogut fer i els que la vam fer ens va agradar molt. Ha estat una bona sortida on, com sempre, ens ho hem passat molt be i el mes important que hem tornat a recuperar en Jero, tot i que ha patit una mica. Espero que aixó tingui continuitat i serveixi per aquests que encara tenen un grapat de "Zeros".Avui hem fet 39 Km. amb un desnivell acumulat de 895 m.

4 comentaris:

Antoni ha dit...

hola companys, soc el Antoni , estaba pensant que com el ultim dia varem estar parlan sobre el sopar de Nadal seria bona cosa que tutom anes pensant la data que li va be per poder'ho decidir el mes aviat possible (Nadal es a la volta de la cantonada) preferiblement seria un Dissabte a la nit.
Un altre possibilitat seria fer un esmorzar un Diumenge al mati al bosc (amb cansalada , costelles, botifarra ,vi ,ratafia ,etc).
Bueno vosaltres decidiu el que volgueu i ja hem parlarem.
Saud

MENJACAMINS ha dit...

Aixó de fer un bon esmorzar es una molt bona pensada. S'haura de tenir en compta. Luigi.

ramon ha dit...

Jo, m'estimo més un bon esmortzar, ara amb la fred, un bon foc al canto i la vostra companyia un matí ideal.

MENJACAMINS ha dit...

Me apunto al almuerzo dominguero y matinero.

Propongo el domingo 28, lo podriamos llamar almuerzo de reflexión......... y con la tripa llena a votar.

Carlos