29 d’agost 2010

RUTA BOTÀNICA

Com que ja estem a finals d'agost la gent va tornant de vacances tot i que altres les comencen. Tot plegat ha fet que avui fossim 5 el Menjacamins que hem sortit (Carlos, Antoni, Miquel, Ramon i Luigi). La volta que hem fet ha estat de 44 Km. amb un desnivell acumulat de 994 m.  Hem començat per anar fin a l'alçada de Palol per passar per Can Serra i després hem agafat el Celré per pujar fins a Montnegre per la "Pujada del Tabac". Un cop a Sant Mateu hem agafat la pista que baixa fins la riera de Boscanal per pujar després fins a la carretera que porta a Montnegre (sota el Montigalà), allà hem volgut baixar fins el Rissec per pujar a Can Salgueda, però ens hem trobat que a la part final de la baixada estava tot tapat, encara hi han camins que des de les nevades del mes de març no s'han netejat i es perderan!. Hem tingut que recular i anar per la carretera fins agafar la pista de Montnegre a Els Angels. La baixada l'hem feta per el corriol que porta a Can Marco del Clot, conegut per nosaltres con el d'en Miquel, després passat per el del Legionari hem arribat a sota de Can Mascort per baixar finalment fins a la Bicentury. Abans però en Carlos ha tingut una caiguda sense més conseqüencies que els cops i causada per la gran quantitat de pals i restes vegetals que han deixat els han "netejat" els camins. També hem descobert la nova afició d'en Miquel "La Botànica" (cactus, falgueres, ....).
ATENCIÓ! El proper dia 11 de setembre es el dia escollit per anar al Puigmal, (sortida molt aviat i arribada qui sap quant) i el recorregut seria el que està en aquesta mateixa pàgina, queden pocs dies i ens hem de preparar per aixó el dimecres hem quedat a les 18 h. al Cul de la Lleona. Salut i pedals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola companys.
Soc en Carles del BTTSALT (el que va venir a Tortella), he vist que aneu al Puigmal, i us voldria demanar, si es posible, venir amb vosaltres.
Si el diumenge dia 4 encara us trobeu a les 7 del mati, estare alla, per comentar aixo del Puigmal.