25 d’abril 2010

SANTA BRÍGIDA I SANTA LENA

Estem en el moment important de la temporada i això en nota en els assistents, avui hem estat 11 els "Menjacamins" que hem sortit de lloc habitual (Carlos, Jero, Salvador, Antoni, Jóse, Francesc, Miquel, Xevi, Jose Antonio, Josep i Luigi), si, si, fins i tot ha vingut en Josep, que ara ja no tindrà la casella a "Zero". Hem decidit anar fins a Santa Brígida, primer hem agafat el carril bici fins a la planta d'arids de després de Bescanó per creuar el Ter i passant per Constantrins hem arribat a Can Casademont per agafar la pista que va pujant fins que hem trobat les marques de la ruta 20 que hem seguit fins Amer. A partir d'aquí, pujada a Santa Brígida on ens hem parat per gaudir de la bona vista que te. Després hem fet camí fins al Coll de Poliol i Santa Lena, la baixada l'hem feta per el corriol que porta a Sant Roc i un cop a baix, hem anat en direcció a El Llepart per agafar la pista que ens ha portat a sota de Sant Climent per seguir fins a Sant Julià de Llor i Bonmatí per agafar finalment altre cop el carril bici fins a Girona. Volta una mica llarga, han estat una 62 Km. i un desnivell acumulat positiu de 1.070 m. Avui el fotògraf oficial no portava la màquina pertant no hi ha fotos. Adjunto la classificació de Kms. i metres de desnivell acumulat a dia d'avuí. Com podeu observar l'Antoni va líder de tot (no s'ha perdut cap sortida) i en Mias encara esta a "zero", a vuera si algú l'estira!
Si feu click a sobre de la classificació ho veureu millor. Com sempre a la part de baix del bloc teniu el recorregut amb l'altimetria interactiva. Salut i pedals!!!!
Seria d'agrair algun comentari, que no costa tant!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Menjacamins,

Molt xula aquesta ruta! Us vaig veure quan agafaveu el carrilet a Bonmatí per tornar cap a Girona. Vaig passar pel vostra costat. A veure si algun dia m'apunto i estic a la plaça a les 8 (la veritat em fa molta mandra aixecar-me un diumenge a les 7)

Unknown ha dit...

ja era hora de fer una sortida com las d'abans, s'havia perdut l'espirit lluitador dels "Menjacamins" últimament si no fós per en Miquel només faríem mar...... ,bueno aviam si ara que ve el bon temps tornem a recuperar les sortides de sempre.
Salut i pedals

MENJACAMINS ha dit...

Joder otro como el Miquel, no tenemos suficiente con un cagametros que aparece un nuevo aspirante a machaca hombres.
Moderación y cabeza que hay que cumplir tambien fuera de la burra.
Nos vemos en Tortella