30 de març 2012

LA RUTA D'EN SALVADOR

Com tots sabeu aquest diumenge la ruta la marca en Salvador i m'ha passat el track del recorregut.
Aqui el teniu:

Que no falti cap Menjacamins que no tingui una rao de pes!. Aixó promet!!!!!!!
Si no teniu "tirites" a casa passeu per la farmacia.

25 de març 2012

VOLTANT PER SANT GRAU

La sortida d'avui dels 10 Menjacamins que ens hem trobat ha estat per la muntanya de Sant Grau pujant per un costat, baixant per l'altre, tornar a pujar per un altre, fent bucles i puja i baixa. En un principi la marcava en Jordi seguin una ruta marcada si be després el seu dispositiu electrònic no li funcionava i hem tingut que anar improvisant sobre la marxa per una zona prou coneguda per tots. També hem tingut incidències mecàniques; una cadena trencada i una punxada, totes dues de en Jordi i es que avui no era el seu millor dia. Ara bé com ja es habitual ha estat una bona sortida molt distreta i més tenint en compte que venia en Mias. Veieu el video!
Com ja va sent habitual i ja en portem uns quants! hem trobat un altre fantasma que ha menyspreat les nostres màquines, ni que fossin "ferros" les pobres! No es d'estranyar que aquesta gent vagi sempre sola.
Ja finalment en arribar a Salt hem anat a fer unes birres per celebrar l'aniversari de en Carlos i els sants de en Jóse i en Mias. Tanmateix hem aprofitant per desitjar-li a en Carlos un ràpida recuperació de la seva entrada al mecànic ANIMS!!!! que Los Ports ens esperen.
Tot plegat avui hem fet 43 Km. amb desnivell de 815 m.
El proper diumenge es "diumenge de rams" però la ruta estarà marcada per en Salvador, per tant crec que no hi ha d'haver cap dubte de quina es la millor tria. OS ESPEREM A TOTS!!!! Salut.




18 de març 2012

COM POT SER QUE CORRIN TANTS LLENÇOLS I CADENES?

Aquest diumenge gairebé tots els membres del "Mejacamins Team" (tant sols han faltat en Xevi i en Jero) hem fet acte de presencia al nostre punt de trobada i es que estaven pendents de si venia un "personatge" que el passat diumenge quant el vam avançar a l'alçada de la granja d'ànecs de l'altre costat de Bescanó ens va dir que un dia vindria amb nosaltres per "ensenyar-nos a anar en bici". Un cop passats els minuts de cortesia que sempre deixem per que arribi la gent i veien que aquest misteriós "mestre" no apareixia hem anat a fer la nostre "humil" ruta de cada diumenge.
Com estava previst la ruta la tenia que marcar en Jòse i dic tenia doncs la veritat es que ha tingut que requerir l'ajut dels "sherpes" oficials. Hem anat fins Sant Cristòfol del Bosc i pujar a Coll de Bou, allà hem fet un bucle per després passant per Cal Frare arribar a les pomeres, una bona baixada!. Des de d'aquest punt hem anat a Sant Mateu de Montnegre i seguidament hem anat a sota del Montigalar per baixar a la riera rissec i tornar a pujar a la pista dels Angels agafant el corriol que ens ha portat al Km.9 En arribar a la Casa de les Figues ens hem separat en funció de la presa i lloc d'ubicació a Girona, uns han anat per la Bicentury, altres per el camí de les dones i la resta hem anat a l'olivet d'en Salgueda, Ca la Ferriola, collet d'en Figueres, Sant Daniel i Girona.
En total ens han sortit uns 53 Km. amb un desnivell acumulat de 1.115m.
No hem decidit qui farà la ruta del proper diumenge però estaria bé que hi haguessin voluntaris.
Salut i pedals.


11 de març 2012

SORTIDA RODADORA I RETORN D'EN MIAS

Avui la plaça Fidel Aguilar a les 8 h. feia molt de goig amb 12 Menjacamins  (Antoni, Salvador, Jòse, Francesc, Miquel, Carlos, Juan, Jordi, Mias, Ramon, Lluïsa i Luigi) Si heu llegit bé ha vingut el "MISING" Mias, no sé si li ha costat trobar el lloc de trobada després de tant de temps sense venir.
Com que per aquesta sortida no teniem guia predeterminat aquest rols ha caigut en els de sempre, en Ramon i la Lluïsa han anat cap a Sant Miquel i la resta hem començat per fer una ruta rodadora anat cap a Vilablareix, Aiguaviva, Sant Llop, Volcà de la Crossa, Sant Romà, Mas Llunes, arribant al carril bici a l'alçada de la carretera d'Estanyol. En aquest punt en Jordi ens ha abandonat la resta hem seguit en direcció a Anglès, en Miquel deia que fins llavors no havíem fet res, es dir que la sortida era una mariconada, un cop passat Anglès hem agafatt la ctra. de Sant Julià per un cop passat el Ter girar a l'esquerra i començar a pujar per la pista que passa per Can Valls i puja fins arribar a Sant Pere Martir, després hem afagat la ruta 20 en sentit contrari que ens ha portat a la de Can Puig a Can Casademont per anar cap ha aquesta última hem continuat per el camí de Constantins i seguint per la pista de les granjes d'ànecs arribant a Bescanó on ens hem parat per fer una birra i unes patates per cel·lebrar els aniversaris d'en Francesc i Luigi. Aixó si amb uns quants anys de diferència!.
Finalment ens han sortit uns 52 Km. amb un desnivell acumulat de 750 m.
La propera sortida estarà guiada per en Jòse.




04 de març 2012

ROCACORBA


Si, avui era el dia que la ruta estava al carrec d'en XEVI i tal com avia dit els Menjacamins (Xevi, Carlos, Salvador, Miquel, Antoni, Ramon, Jose , Francesc, Juan, Jordi, Luigi) més en Carmelo i l'Edu hem anat cap allà. Com sempre l'aproximació fins a Canet i Adri es fa feixuga però es el que toca. En arribar al pla de Biert ens hem trobat els companys del BTT Salt que també feien el mateix recorregut i junts hem començat la pujada aixó si uns més de presa que altres en arribar a la primera antena uns ens hem quedat i altres al seguit fins dalt. Per la baixada també hi han agut dos grups uns hem baixat per Granollers de Rocacorba i els altres per qüestió de temps? han baixat per el mateix camí de Canet. La Baixada per Granollers de Rocaborba, plena de pedres, uns han gaudit molt i altres hem patit també molt. Seguidament hem tornat combinat el Camí Ral amb la carretera fins Sant Gregori i per al camí de la Nestlé fins a Fontajau.
Podeu veure el vídeo d'una part de la baixada que ha gravat en Carmelo al YouTube http://www.youtube.com/watch?v=_8rba88MTLI Val la pena!.
Sortida guapa que no solem fer per l'inconvenient que he dit abans, l'aproximació i el retorn.
Degut a la separació que hi hagut no s'ha decidit qui marcarà la ruta el proper diumenge per tant els que encara no ho hagin fet que en portin una de preparada.
Tal com es va quedar el dia de Sant Cristòfol es farà la "sortida" a Logroño i en Salvador proposa el cap de setmana del 31/03-01/04. Que os sembla?



La rao de baixar per el mateix camí, no era el temps,sino les birres que vam fer a Canet....ja,ja,ja,ja.