22 de gener 2012

ACTE DE CLAUSURA DE L'ANY CICLISTA 2011

Avui els Menjacamins hem fet un ple (14) i es que no hem sortit a pedalar si no que hem fet la clausura de l'any ciclista 2011 i per aixó hem anat a fer un bon esmorzar a Sant Cristòfol del Bosc on el nostre mestre de les graelles (Toni) ens ha preparat un bon àpat de carn a la brasa que juntament amb el complements que s'han portat i tot ben regat amb birres, rioja, ratafia i aigua, han fet d'aquest dia una jornada diferent.
També hem aprofitat per fer un repàs a l'any 2011 amb l'entrega de les estadístiques de l'any juntament amb uns "Diplomes" acreditatius i planificar una mica com ha de ser aquest any 2012, sortides, projectes i per alguns???? moltes intencions de millorar la seva assistència. Ha estat una sortida diferent gaudint de la bona companyia dels amics, doncs no tot es pedalar i patir damunt la bici! Ara ja, però, fins el proper any.
Proper diumenge: Sant Mateu.
Guia: Luigi.







5 comentaris:

ramon ha dit...

jornada completa, felicitats per el "chef Toni".
Jo no he sopat,encara estic ben ple.......
Nois, pero a partir del Diumenge, toca suar la cansalada.
Ja tinc preparada la sortida per quan me toqui.. un autèntic trencacames ja,ja,ja,ja....
Salut i pedals.

Anònim ha dit...

I tant que jornada complerta, bon menjar i sobretot molt bona companyia i moltes rialles. Això, es molt sa i aixeca l'esperit. Jo tampoc vaig sopar. No tinc les cames esgarrinxades però l'estomac si. Salut.
Jordi.

xevimenjacamins ha dit...

Un 10 per l'organització de l'event, en especial per en Luigi per la seva tasca amb els diplomes i l'estadítica i per el nostre particular Ferran Adrià de les graelles en Toni Luque.

L'enhorabona, sou tots grans , molt grans¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.

Antoni ha dit...

Aquest son dies dels que no s'olviden,com molt be heu dit el "public relatión" Lluigi s'ho va currar un pilo (com sempre un 10),el menjar tambe va estar molt be, pero el mes important de tot va ser el ambient de amistat i companyerisme, no cambieu mai companys.
Salut, pedals i a Logroño la proxima.

miki ha dit...

Companys ha estat " Magnifique "
tan per el "Gormet" Toni com per el " Organi......" Luigi.
Ull aquet any pots ser terrorific cada setmana una ruta
jajajaja...............

Salut i Km

Miki