20 d’octubre 2013

SANTA LENA I SANTA BRIGIDA

Avui hem estat 7 els Menjacamins que ens hem trobat  al lloc de costum (Carlos, Lluis Ferrer, Andreu, Francesc, Juan, Jose i Antoni).
Hem optat per anar a Santa Lena i Santa Brigida que ja feia anys que no anavem a aquesta ultima, hem sortit direcció Bescano per atravessar la passera del Ter, seguir per la pista dels "anecs" , fins la Casademont anar pujant fins Can Puig, Castell de Rocasalva i el Llopart a on hem fet unas fotos molt macas, seguir despres a Santa Lena ,aqui hem fet la "barreta i hem vist la hermita que esta molt xula despres de restaurarla.
Despres de la xarrada habitual "arreclan el mon" hem anat direcció a Santa Brigida en arribar aqui hem fet un glop d'aigua a la "Font d'en Bernat", gaudir de las vistas i tornar enrera pujan una mica fins arribar a la pista que ens portaria a Sant Climent d'Amer, baixar fins els eucaliptus i agafar la anomenada "Ruta del Aigua" que ens portaria fins San Julia d'Llor, Bonmati i carrilet fins Girona.
Una ruta maca tant per el que fa a la ruta en si com al temps que hem gaudit, en total han sortit 62Km i 956m de desnivell.
Nota: Si el temps o permet i els anims del grup estan be, el Diumenge vinent volem anar a Sant Gregori del Turonal.(ja o acabarem de decidir entre tots com sempre)
Salut i Pedals
Foto de  Menjacamins 20-10-2013
Foto de  Menjacamins 20-10-2013
Foto de  Menjacamins 20-10-2013

1 comentari:

Ramonet ha dit...

jo crec que el Diumenge pasara per la gent blaugrana una forta depresió, ja que us futerem una panadera el disabte, "que sus vais a cagar".
Ja veig que nomes sortirem en Jose i jo.
Salut i pedals