22 de setembre 2013

TOT RECORDAN LAS ANTIGUES SORTIDES

Avui els Menjacamins hem estat 4 nomes (Lluis "Canyon", Jose, Andreu i Toni) ,la resta encara es debian estan recuperan de la "Festa de Llora", bueno com no teniam el nostre Xerpa oficial Lluis, la ruta la ha fet en Toni , hem començat pujant per la Bicentury per despres anar a buscar la "curva del Pinetell", despres vaixar al Celre, tornar a pujar altre cop fins a "Can Viola", hem seguit la pista de Montnegre per anar al Montigala, despres vaigar fins al Riu Daro, seguin la carretera fins San Sadurni de L'Heure, a buscar els "Quatra Camins", tot seguit hem pasat per el Mas Sagrera (es on comprem el porquet), fins arribar a Madremaya, Sant Martivell els Angels i Girona.
Una volta de las classicas de Menjacamins amb un desnivell acumulat de 1280m i 68Km, a estat una sortida molt maca i diferent de lo que venim fent normalment.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons quina sortida, ja vaig fer bé de no venir després de la festa.
Toni, ja veig que em treuràs el lloc de sherpa i de cronista.
Salut i pedals.

Luigi.

Ramonet ha dit...

No cal dir que en Toni vol marxeta!!! Si senyor una molt bona sortida,
Quan es fasin mes facilones, ja vindre.

mies ha dit...

bones companys el diumenge vaig a sant marti de llemena si algo vol venir me feu el toc. val 15 euros emorsar samarreta .dieume algo.sortida a les 9.volta curta 20 i la llarga 33. diuen k mola molt.