13 de maig 2012

SANT CEBRIÀ DE LLEDÓ (ELS METGES)

Aquest diumenge els Menjacamins (Carlos, Jero, Toni, Miquel, Juan, Xevi, Jóse i Luigi) hem anat fins Els Metges però ho hem fet diferent d'altres cops. Hem començat per Sant Daniel per pujar a Can Mascort baixar al Celré i pujant per l'anomenada pujada del tabac fins a la Ctra. de Montnegre que hem seguit fins arribar a Montnegre per baixar després fins a la Ctra. de Santa Pellaia, hem creuat el Daró i tot seguit hem començat la dura pujada a Sant Cebrià. La tornada l'hem feta per la ruta normal que passa prop de Cal Xai, Sant Cristòfol del Bosc, Llambilles, Quart i Girona.
Una sortida més per preparar els Ports (ja falta poc) on hem fet 58 Km. i un desnivell acumulat de 1123 m. bé el nostre recuperador (Miquel) n'ha fet més però no li contarem, Jajaja.
Per altre part el nostre pluriesportista (Ramon) ha anat a fer la 1/2 marató de Tossa. Segur que ha fet un bon paper!!!. Es un màquines!!!.





2 comentaris:

Ramonet ha dit...

Ja veig que el desnivell, va pujant.
Aviat farem una sortida de 1800m je,je,je....
Falta menys per els Ports, ja conto els díes que falten.
La mitja perfecte.
Salut i pedals.

Antoni ha dit...

Bueno companys, ja us podeu preparar per Diumenge que be, si en Ramon no fa la seva ruta "secreta" jo fare la que tenia reservada per quan tornes en Carlos (ja esta recuperat al 100%).
Per lo tant d'una manera o un altre tindrem una sortida "canyera" ens tenim que entrenar per els Ports, nomes quedan 3 Diumenges i d'aquesta manera el nostre "xerpa" oficial Lluis no tindra que rumiar la ruta.
Esperem que no plogui.
Salud i pedals