10 d’abril 2011

SORTIDA PER LES GAVARRES I ANIVERSARI D'EN XEVI

Avui hem fet una bona sortida i en la que a més hem cel·lebrat l'aniversari d'en Xevi "felicitats". Si aquest mati erem 10 els Menjacamins que ens hem trobat (Salvador, Antoni, Carlos, Miquel, Xevi, Josep, Mias, Jóse, Ramon i Luigi) per començar hem anat a Sant Daniel per agafar el camí dels Àngels que hem seguit fins a l'olivet d'en Sauleda, després passant per Puig Estela i Cal Dineret hem agafat el camí del descarregador de les mines per baixar fins a la font d'en Busse i Celrà, abans peró ens hem desviat per la font de les escales i hem seguit passant per Mas Espolla fins a Juià per anat a agafar la pista marcada amb el nº 11 fins a la ctra. de Madremanya a els Àngels. Un cop allà ens hem entaulat per pendre unes birres a la salut d'en Xevi. Com estava de ciclistes i caminats!, es nota que ja fa bon temps. Un dels senderistes era en Carles de In-quiets, company d'en Ramon. La baixada l'hem feta seguint les drasseres tot i que estaven plenes de gent que pujava caminant. Un cop a la Casa de les Figues hem anat novament fins a l'olivet d'en Sauleda per agafar el camí a Sant Miquel per baixar uns per el salta-burros i els altres per el camí clàsic amb una petita variació que ens ha ensenyat en Ramon i on després de fer un corriol hem anat a parar altre cop al camí peró amb un tall molt vertical on tant sols en Xevi ha estat capaç de fer-lo amb la bici. En total ens han sortit 44 Km. i un desnivell acumulat de 1094 m. per tant aquesta sortida no ha estat una mar-----da! i es que la EPIC ens espera



4 comentaris:

xevimenjacamins ha dit...

Vinga reporters, vejam si penjeu les fotos de la sortida, que ja tinc ganes de veure-les.

Salut.

ramon ha dit...

Xevi, per molts anys!Estas hecho todo un chaval.L'únic problema que tens és ser de un club que tothom sap, que farem, una pena.
Moltes felicitats,airomen.

ramon ha dit...

Si voleu veure el video d'en Xevi, clicar al cim quan sorti en les diapositives.

Anònim ha dit...

Xevi, lo siento, tengo que hacer un pensamiento y ponerme al dia en camaras de fotos y de video, no es posible que una bajada tan guapa solo la vieramos bien los que estabamos alli a tu lado, el mundo debe conocer la cabra montesa que hay en ti.
Felicitats,

Carlos