30 de desembre 2013

ULTIMA DEL 2013

Aquest diumenge els Menjacamins (Francesc, Miquel, Josep, Jose, Xevi i Luigi) hem fet l'ùltima sortida d'aquest any 2013. Hem intentat seguir un track que recorra els camins i corriols del territori de pagès d'en Francesc. Ens ha costat una mica seguir-lo, però ha estat be, això si per zones molt humides que per l'estiu irà molt més be. Hem fet un total d 33 Km. amb un desnivell de 703 m.
Començarem un nou any i esperem que aquells que tenen un bon grapat de zeros es posin les piles i vinguin més sovint.

FELIÇ ANY NOU 2014
SALUT I FORÇA.....PER PEDALAR 

Recordeu que el dia 17 farem el sopar dels Menjacamins. Per reserves contacteu amb en Xevi.

ANIMS MIES!!!!!

27 de desembre 2013

SANT ESTEVE I EL MONTIGALA

Aquest Dijous, Sant Esteve, hem estat 8 els Menjacamins que estavem al lloc de sempre (Miquel, Carlos, Lluis Ferrer, Jose, Juan, David, Andreu i Toni), com es classic per aquestas dates, varem anar al Montigala, varem pujar per la Biocentury, baixar al Celre, pujar per la "pujada del tabac", en arribar al devio de la "copa gironina" varem girar a la esquerra per anar fins a can Viola i desde aqui pujar per el cami que s'agafa al final de la pista de Montnegre.
Quan varem arribar al Montigala varem fe una cantada de cançons de Nadal (molt mamalament, no ens guanyariam la vida cantant), fotos de rigor i videos, despres varem tornar, com la majoria tenia pressa per arribar, varen tirar per la carretera, menys el Toni i el Andreu que varen tornar per la curva del "sengla mort", pujar a la pista i despres baixar per la trialera d'en Miquel.
En total 35km, i un bon dia amb sol i espirit Nadalenç.

En nom de tots els Menjacamins, volem desitjar a en "Mias" que es recuperi molt aviat, anims que aviat tornaras a estar entre nosaltres.


22 de desembre 2013

NADAL A SANT MIQUEL

Tal com estava previst, avui els Menjacamins hem anat a celebrar el Nadal a Sant Miquel, fent-hi un bon esmorzar, hi érem gairebé tots, tant sols hi han faltat en Salvador i en Xevi.
Per començar, la bici d'en Jero ha començat a fer el tonto, el canvi i la cadena, suposo que per falta de costum, ja, ja. Un cop sol ventat hem fet camí cap a Sant Daniel i a l'alçada de la font d'en Fita en plena pujada la cadena d'en Jóse s'ha trencat, però amb les mans expertes d'en Josep s'ha pogut arreglar, tot semblava que tindríem un mati distret........











Un cop arreglat, hem continuat per el camí de les dones fins Can Pol seguint per l'Olivet d'en Sauleda i direcció a Sant Miquel on hem arribat sense cap més problema. Hem triat una de les taules on hi tocava el poc sol que feixa en aquell moment i ha preparar-ho tot.
Aquí en plena preparació, no hi faltava res, olives, guindilles, pa amb i sense tomàquet, formatge, xoriço de tres tipus diferent, pernil, vi, cava en una taula..........

.......i en l'altre taula hi hem deixat per les
postres els torrons, galetes, la grana
i la coca de la Lola que mereix un ole 
especial per lo bona que estava. Per 
regar tot això hem tingut cava i ratafia, 
també de tres classes una de comercial, 
i les altres de elaboració pròpia, una de
Sant Coloma y l'altre de la Pilar.

                                                                                                                                                             





En plena feina!!!!, que s'ha d'acabar tot, no podem tornar amb les motxilles carregades.
Com es pot comprovar teníem gots per el vi (gentilesa d'en Jóse), copes de Cava (gentilesa d'en Miquel) i gotets de xupito (gentilesa d'en Carlos).







                                                                                     
 Hem brindat per unes bones festes.


L'hem feta petar un bon rato i desprès un cop recollit tot hem iniciat la baixada, això si amb prudència, no fos que els efectes de la beguda provoquessin un accident.
                                                                                    Tot i això............





La veritat es que ha estat un desaquilibri
quant estàvem parats per deixar les deixalles
i reagrupar el grup, QUE CONSTI!!!.

 
   
I ja finalment cap a casa, ha estat una sortida diferent on el menys important eren els Kms. i el desnivell fets.

                             BON NADAL

Hem quedat que el dia 17 de gener farem el sopar de germanor, el lloc serà a Can Ribot i per assignació directa de tots els presents, l'encarregat de l'organització serà en Xevi.


15 de desembre 2013

DIADA DE PESSEBRES

Si, avui ha estat la diada dels pessebres així que els 11 Menjacamins que hem participat a la sortida hem anat primer cap a Sant Grau on els membres de la colla L'Isard de Bescanó hi pujaven el tradicional pessebre, a aquesta colla els hem trobat poc després de la font d'en Coromines i després ja al baixar en la rampa del pollastre.


 Hem seguit, baixant per "la moderada" fins a Sant Gregori Vell i fent camí passant per la Nestlé cap a Girona i Sant Daniel per agafar el camí dels Ângels fins l'Olivet d'en Salgueda on hi han posat un bonic pessebre.


 

Després hem baixat per el camí de les dones i ens hem anat a fer una birra de germanor
Han estat uns 42 Km. amb un desnivell de 820 m.

El proper diumenge dia 22 farem la sortida NADALENCA a Sant Miquel on ens menjarem els turrons, neules, gal·letes, grana, coca, etc. tot regat amb cava, vi o el que sigui. Tot aixó ens ho hem de portar nosaltres, per tant, cada un que porti quelcom. I així amb xerinola decidirem quina bici ens comprarem si ens toca la loteria. Salut.

11 de desembre 2013

LOTERIA

 Nois.
Aquest es el nº de la loteria de Nadal que hi jugem els Menjacamins.
Que hi hagi sort.

08 de desembre 2013

CORRIOLS PER VILABRAREIX
Aquest Diumengue 8 de Decembre, hem estat 9 els Menjacamins que hem estat al lloc de costum (Lluis Ferrer, Jose ,Xevi ,Mies ,Carlos ,Juan ,Francesc ,Miquel i Toni).
Una vegada aqui en  Toni a propossat de fer una ruta que va estar preparant el Divendres, per una colla que surt amb el seu cunyat; bueno dons dit i fet varem anar direcció Vilabrareix i en arribar al pavello ,varem reseguir la ruta del "aigua" que travessa el riu varis cops , despres segueix per Estañol, la Nitris, Perello, Ermita de Sant Roc, Pla de Vilobi, Ermita de Sant LLop, Volcà de la Crosa y tornada a Vilabrareix.
Foto de 2013-12-08-01 Mejacamins per Vilablareix

Foto de 2013-12-08-01 Mejacamins per Vilablareix

Ha estat una ruta mol maca amb corriols molt bonics, la primera part de la ruta una mica mes exigent que la segona part, una ruta de nivell mig i totalment ciclable, amb una distancia total de 40Km y 780m de desnivell.
Salut pedals
(aquesta vegada no us queixareu, no he fotut canya)

03 de desembre 2013

SORTIDA AMB CEL·LEBRACIÓ D'ANIVERSARIS

Aquest diumenge els 12 Menjacamins que hem participat a la sortida hem pogut gaudir de la cel·lebració dels aniversaris d'en Miquel i en Mies (MOLTES FELICITATS). Per tant la sortida tenia un objectiu i aques no era altre aque el pujar el mes aviat posible fins a Els Àngels per fer-hi la birra pertinent i ho hem fet pujant primerament per la pujada de Can Nardís, Can Pol, Casa de les Figues i després hem anat seguit les trialeres del camí a Els Àngels que feia temps que no feiem (algunes) fins arribar a dalt

Aqui estem tots brindant per els nostres companys, perque en fagin  molts més i continuin sortint a pedalar amb nosaltres.
Després per baixar hem agafat el corriol de la Casa Nova i tot seguit el que ens ha portat fins al Celrè després hem pujat per la pujada del tabac i en arribar a dalt hem baixat cap a Cal Rei i tot seguit altre cop cap el Celrè que hem seguit fins a Quart i cap a casa. S'ha de dir que en tornar dels Àngels en diferents punts hem anat disminuint el nombre de participants en la sortida donat que per una o altre raó tenien que tornar més aviat.
Hem fet 40 Km. amb desnivell de 915 m.


                                              SORTIDA AL MONTSENY

El proper día 23 d'aquest mes, si el temps ens deixa!!! en Mies i Ramon ,farem la sortida al Montseny. Es un dilluns no se si la gent pot fer festa de vacances de Nadal, pont o dies personals.
Si algú esta interesat i pot, ja saveu......... el Montseny ens espera.