22 de setembre 2013

TOT RECORDAN LAS ANTIGUES SORTIDES

Avui els Menjacamins hem estat 4 nomes (Lluis "Canyon", Jose, Andreu i Toni) ,la resta encara es debian estan recuperan de la "Festa de Llora", bueno com no teniam el nostre Xerpa oficial Lluis, la ruta la ha fet en Toni , hem començat pujant per la Bicentury per despres anar a buscar la "curva del Pinetell", despres vaixar al Celre, tornar a pujar altre cop fins a "Can Viola", hem seguit la pista de Montnegre per anar al Montigala, despres vaigar fins al Riu Daro, seguin la carretera fins San Sadurni de L'Heure, a buscar els "Quatra Camins", tot seguit hem pasat per el Mas Sagrera (es on comprem el porquet), fins arribar a Madremaya, Sant Martivell els Angels i Girona.
Una volta de las classicas de Menjacamins amb un desnivell acumulat de 1280m i 68Km, a estat una sortida molt maca i diferent de lo que venim fent normalment.

01 de setembre 2013

ADEU VACANCES!!!!

Si, les vacances, per molts, ja s'han acabat i això ha quedat demostrat en que avui a la sortida dominical 10 hem estat els Menjacamins que ens hem apuntat (Miquel, Xevi, Jose, Juan, Lluís, Toni, Carlos, Jero, Mias i Luigi), si heu llegit bé han vingut en Mias i en Jero, esperem que això tingui continuitat!. Per tal de fer una sortida post-vacances hem començat per anar fins Sant Llop, Volcà de la Crosa, Sant Romà, Sant Pere Sestronques i desprès pujada a Sant Grau per la font del Bac i baixada per la pista dels salts. Ha estat un retrobament amb el companys que feia dies, per les vacances, que no ens veiem. Tot plegat han sortit uns 51 Km. (en Xevi més que ve de Quart) amb un desnivell de 876 m.