26 de novembre 2012

NOVA BICI TREK A L'EQUIP

Segur que tots recordeu "El trueno Azul" la Gary Fischer d'en Jose, doncs bé ja no la tornarem a tenir entre nosaltres avui ha estrenat la seva nova màquina una TREK EX9.0. Així que per comprovar el seu funcionament els Menjacamins (Carlos, Miquel, Antoni, Jose, Xevi, Josep, Aniol, Francesc i Luigi) hem decidit anar a Sant Roc de la Barroca per veure si superava millor les pedres que l'anterior. De fet la ruta ja es va decidir entre "Gin-Tónics" el passat divendres en el transcurs del sopar de fi de temporada on a més a més varem poder veure, finalment, la pel·lícula de la sortida dels Pedals dels Ports, per cert molt maca, felicitats Ramon i gràcies per la teva dedicació tant en la filmació com en l'edició. També en el transcurs del sopar es va intentar decidir a on anirem el proper any però no es va arribar a cap consens, encara queda temps...... i sinó sempre ens queda fer la volta a l'estany en 3 etapes!

11 de novembre 2012

11/11/12 "ELS METGES - PUIG D'ARQUES"

Por fin aprovechando que no estaba el "Pep" nos hemos hecho el Puig d'Arques, buena salida y rapida algunos a las 12,30 estaban en casa, otros no pero.... eso es otra historia.
hay va la foto de los intrepidos, falta Francesc que como siempre tenia prisa y se rajo antes de subir als metges.

06 de novembre 2012

ROCACORBA

Aquest diumenge els Menjacamins (Toni, Miquel, Carlos, Francesc, Juan, Ramon, Jose i Xevi) han anat a Rocacorba pujant per Canet i baixada per el mateix lloc per fer una "birra" reparadora en el poble que a més d'un li ha anat molt bé. En carlos en arribar a la primera antena ha tingut un petit problema muscular però ja s'ha recuperat. Un altre els ha tingut abans de sortir i s'ha perdut la pedalada i la "birra", que hi farem........
Han fet 52 Km. amb desnivell de 920 m.











01 de novembre 2012

PER TOTS SANTS............ELS METGES!!!!

Per aquesta diada de Tots Sant el Menjacamins (Miquel, Antoni, Francesc i Jose) han anat a fer una "birra" a Els Metges. Han pujat per la granja dels anecs de Quart cap a Montnegre i Els Metges per tornar han passat per Cassà.
 Han fet un total de 60 Km. amb un desnivell acumulat de 1.030 m. que no està gens malament! 
A veure si ja s'acavant les fires i tornem a fer un grup més numeròs que s'acosta la sortida del Montseny.