30 d’abril 2012

UNS PER SANT GRAU I ALTRES PER EXTREMADURA

Aquest diumenge 7 Menjacamins (Antoni, Miquel, Josep, Francesc, Jóse, Ramon i Luigi) ens hem mogut per la muntanya de Sant Grau pujant primer per la Font del Bac anar cap a Les Serres i pujant a Sant Grau, després hem baixat cap a Santa Afra i en aquest put en Francesc s'ha càrrec de la sortida portant-nos per un corriol prohibit molt maco. La sortida ha servit perquè en Ramon i en Josep rememoressin vells piques (es nota que encara son joves, jajajaja) deixant la resta de mortal despenjats.
Hem fet 42 Km. amb un desnivell de 825 m. es dir una MA------DA. Ja vindran sortides mes complertes!!!! Que cada dia queda menys per Els Ports.

Mentrestant els nostres companys Salvador i Jordi estan fent part de la "Ruta de la Plata" aqui teniu el testimoni gràfic. Sembla però que el temps no acompanya del tot. Ja ens ho explicaran!!!.

22 d’abril 2012

Corriol d'en PEPE

Avui com va se'n havitual, un integrant del equip a fet la ruta i la jornada d'aquest Diumenge ha estat en "Pepe Planella".
Hem anat direcció a la Font dels Lleons, aquí s'ha agafar la ruta nº3 que ens porta a la torre de alta tensió. Per començar no esta gens malament amb la pujadeta.
Un cop reagrupat el grup, direcció a Sant Miquel i abans d'arribar a la pista de Can Dineret, hem agafat la trialera que ens porta a la mateixa pista.

  La sorpresa la hem tingut, quan en "pepe", a vist un corriol nou de baixada molt xula, que ens porta igualment a la pista de Can Dineret, a estat anomenada com la trialera d'en "PEPE".
  Per aquest camí hem trobat un pou d'aigua força interessant.




Un cop feta la foto de rigor, s'ha produït un fenomen tot estrany que el tindrem que consultar amb l'Iker de "cuarto milenio".
  Com es pot comprovar a la segona foto, esta tota moguda, la causa a estat a conseqüència de uns olors tot sospitosos i molt desagradables que pujaven del pou, el que no sabem es per que la primera foto surt perfecte i la segona ven moguda...... tot un misteri, eh JOOOOOOOOSE.!!!!!!!!



Un vegada passat aquest fenomen, tornem al cim de les bicis i baixada fins a Celrà.
 Tot seguit tornem a pujar a Sant Miquel i parada per recuperar les forces. Baixada fins a Sant Daniel per  la trialera de la línia i  direcció a la Font dels Lleons.
  Aquest cop tornem a pujar per el camí de les dones i sortim a Can Max, agafem una pista que ens porta fins a Can Mascort.
  Anem, a buscar el Celré i seguin el seu curs, que porta poca aigua.
Sortim a la pista que ens dur a Quart i carril bici  direcció a Girona.


                           La sortida 43km, amb un desnivell de 1025m.

15 d’abril 2012

LES 7 ERMITES DE BESCANÓ?



La sortida d'avui dels Menjacamins ha estat fer la de les 7 Ermites de Bescanó, així que els 7 (Salvador, Ramon, Xevi, Miquel, Juan, Jordi i Luigi) ens hem dirigit cap a l'Ajuntament de Bescanó per començar el track. La veritat es que en general ens ha agradat molt doncs hem passat per corriols llargs, alguns desconeguts, i altres no tant, així com per pistes i línies elèctriques. Una cosa té sempre que anem per els darreres de Bescanó i es que es un constant de pujar i baixar, un trenca cames continu!. Ara, les 7 ermites, no sabem pas on son, hem passat per algunes però tantes no. A la part final hem tingut que variar la ruta donat que ens hem trobat un tanca en un camí que impedia l'accés.
Ja finalment ens hem parat a fer una birra per commemorar l'aniversari d'en Xevi. FELICITATS!!!!!!
Tot plegat hem fet 41 Km. i 905 m.


08 d’abril 2012

DIUMENGE DE PASQUA

Estem en plena Setmana Santa i tot i que alguns Menjacamins estan fora de vacances, altres estan fent una ruta ciclista per l'Empordà, altres se els hi han enganxat els llençols i la ja coneguda baixa d'en Carlos, avui hem estat 7 els que ens hem trobat per fer la sortida. Avui hem anat per el camí dels Àngels fins a l'olivet d'en Sauleda, hem seguit cap a Cal Dineret i hem baixat a la font d'en Bussè per el camí de Rafart i desprès hem anat a Sant Joan de l'Erm per pujar fins el camp dels vents. En aquest punt hem volgut provar un camí fins a les hores desconegut i que continuarà així doncs després d'una bona estona ens ha portat a un punt sense sortida i menys malt que hem trobat un ballat del tipus de "Jurassik Park" d'una finca, hem anat seguint-lo aixó si gairebé tot a peu fins arribar a la ctra. dels Àngels, mes o menys a l'alçada de la sortida de l'ultima drecera. Després d'aquesta última "patejada"  hem decidit baixar agafant corriols fins arribar al camí de les dones i baixar a Sant Daniel.
Tot plegat han estat 42 Km. amb desnivell de 1001 m.







01 d’abril 2012

SORTIDA "MADE IN SALVADOR"

Com ja estava programat la sortida d'aquest diumenge dels Menjacamins ha estat guiada per en Salvador i 9 companys hem anat per veure ha on ens portava donat que el track facilitat no havia aclarit massa els llocs, tot i que que tenia bastant sentit, bucles (pujar per baixar altre cop al mateix lloc), pedres (per entrenament dels Ports) i esgarrinxades (poques). La ruta s'ha desenvolupat per la zona de les Gavarres amb un constant pujar i baixar i al ser diumenge de Rams el grups'ha anat reduint degut a diferents compromisos de la diada. Per tant dels 10 membres inicials hem acabat sent 3 els que l'hem feta entera.
Al final ens han sortit 42 Km. amb un desnivell acumulat de 1.120 m.
Per aquesta Setmana Santa hi ha prevista sortida el divendres, el diumenge i el dilluns ja es veurà.
ELS QUE ENCARA NO HAGIN DONAT LES TALLES DE L'EQUIPAMENT QUE HO FACIN JA!!!!
SI NO, NO EL TINDREM PER "LOS PORTS"